Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Teraz jest Pn 23 lip, 2018



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: IF w Conan Exiles
PostNapisane: Cz 02 mar, 2017 
Poziom: 2
Poziom: 2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 30 sie, 2010
Posty: 61
Lokalizacja: Polska
Gram w: coś innego
Hej IF.

Poważnie zastanawiamy się nad postawieniem własnego serwera do gry Conan Exiles. Pograliśmy trochę starą paczką (Suchy, Tokus, Maro, Omnos), m.in. na polskim serwerze u Corle1. Rozczarowani poziomem niektórych graczy i ich szczeniackim zachowaniem prawdopodobnie zorganizujemy (Suchy) własny zakątek świata Conana. Gra się nam podoba, fajne klimaty. A to nadal EA.

Plany to postawienie stabilnego i wydajnego serwera na zasadach PVE z eventami PVP. To rys ogólny.

Tu link przykładowy naszej bazy z serwera opisywanego wyżej: https://www.youtube.com/watch?v=aWPdqhDzFOM

O ile znacie Suchego, będzie bezkompromisowym Head Adminem ;) bezwzględnie przestrzegającym regulaminu, gdyż takowy jak widzieliśmy, jest niezbędny. :D

Serwer raczej będzie na hasło, przynajmniej w początkowej fazie.
Wszelkie sugestie, jak i chętnych do wspólnego grania, zapraszam do udzielania się poniżej. Zawsze też można wejść na TSa i pogadać.

Pozdrawiam.

PS. Od 7 marca b.r. zaczynamy coopy w Ghost Recon Wildlands.
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: Cz 02 mar, 2017 
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 21 mar, 2008
Posty: 1115
Lokalizacja: Pruszków
Gram w: Conan Exiles
Main: Suchy
Alt: Suchz
i5 2500k @ 4.3GHz
16GB RAM
SSD 120GB + HDD 500GB.
Windows 10 Pro

Mam nadzieję, że powyższe starczy z nawiązką na serwer.
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: N 19 mar, 2017 
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 21 mar, 2008
Posty: 1115
Lokalizacja: Pruszków
Gram w: Conan Exiles
Main: Suchy
Alt: Suchz
Zużycie CPU czasem sięga 5-6% ...
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: So 25 mar, 2017 
Przyjaciel
Przyjaciel
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 28 maja, 2007
Posty: 9
Lokalizacja: Stavanger
Gram w: Guild Wars
Main: Fedd
Czy w grze kadzy musi tworzyc te wszystkie piece i warsztaty od nowa, czy tez mozna korzystac z juz postawionych przez innych graczy?
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: So 25 mar, 2017 
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 21 mar, 2008
Posty: 1115
Lokalizacja: Pruszków
Gram w: Conan Exiles
Main: Suchy
Alt: Suchz
Można korzystać wewnątrz klanu. Zrób z kimś albo spróbuj dołączyć do istniejącego ;) Tutaj raczej praca grupowa ... szczególnie na dalszym etapie, gdzie zbieractwa i craftu jest dosyć sporo.
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: Wt 28 mar, 2017 
Przyjaciel
Przyjaciel
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn 06 mar, 2017
Posty: 7
Lokalizacja: Pabianice
Gram w: Age of Conan
Racja, racja... przyjmie ktos do klanu? Gram jak mi zycie pozwoli a samemu to raczej do niczego szczegolnego nie dojde.
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: Pn 17 kwi, 2017 
Przyjaciel
Przyjaciel
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 11 cze, 2010
Posty: 2
Lokalizacja: Gniezno
Siema, jak zatloczenie serwera? Ktoś jeszcze z ekipy z AOC gra poza tymi wymienionymi w poście Mazura?
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: Pn 18 gru, 2017 
Przyjaciel
Przyjaciel

Dołączył(a): Pn 18 gru, 2017
Posty: 2
Gram w: Conan Exiles
Witam. Czy społeczność nadal jest aktywna i czy dalej gracie w Conan Exiles? Chętnie bym dołączył i pograł w większym gronie. Czy używacie jakiegoś komunikatora typu mumble, discord?
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: Pn 07 maja, 2018 
Poziom: 2
Poziom: 2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 04 kwi, 2009
Posty: 47
Lokalizacja: Katowice
Gram w: Conan Exiles
Main: Akallabeth Vis
Senja i Aka meldują się w Conan Exiles -po wipe poprosimy serdecznie o invite do klanu

_________________
Obrazek
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: Pn 07 maja, 2018 
Poziom: 1
Poziom: 1
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 14 kwi, 2010
Posty: 39
Lokalizacja: Gdynia
Gramy na naszym serwerze czy publicznym?
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: Pn 07 maja, 2018 
Poziom: 2
Poziom: 2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 04 kwi, 2009
Posty: 47
Lokalizacja: Katowice
Gram w: Conan Exiles
Main: Akallabeth Vis
nam to "lotto" -zobaczymy kto jeszcze sie zdeklaruje i podejmiemy decyzje wtedy

_________________
Obrazek
Góra
  Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: IF w Conan Exiles
PostNapisane: Wt 08 maja, 2018 
Administrator
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt 21 mar, 2008
Posty: 1115
Lokalizacja: Pruszków
Gram w: Conan Exiles
Main: Suchy
Alt: Suchz
Mówcie jak coś trzeba z serwerem, bo ja w sumie tylko utrzymuję aby działał i się aktualizował - nawet gry w tej chwili nie mam u siebie zainstalowanej.
Góra
  Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron